Resumé To-Go

Fra jord til bord som take away

RESUMÉ BOWL
125,-

PROTEIN: Vælg 1 slags

1. Brud af dansk varmrøget laks fra Kerteminde

2. Krydrede ”Meatballs” af Svendborg Gourmetgris

3. Frisklavede falafler af Ingridærter fra Kragegarden

SALATER: Vælg 3 slags

1. De første spidskål med forskellige bønner,
basilikum og vinaigrette med tomater og balsamico

2. Farverige bladbeder og spændstige blomkål
lavet med thaistyledressing og milde nye løg

3. Marinerede hvedekerner med forskellige asparges,
grøn pesto på ramsløg og osten Svenbo

4. Spæde spinatblade med valnøddecreme,
syltede sager og krydderbagte solsikkekerner

5. Nye kartofler fra vejboden med radiser med top,
friskbælgede ærter og mild sennepsvinaigrette

DRESSING: Vælg 1 slags

1. Creme af bagte courgetter og sorte hvidløg

2. Blød hummus med tahin og rødbede

3. Hjemmelavet chilimayo på fynsk rapsolie

Obs. med forbehold for ændringer.

FRA JORD TIL BORD SOM TAKE AWAY

Her er vores koncept for take away, der hylder det lokale og bæredygtige: Vi samarbejder tæt med lokale leverandører for at skabe retter af kortrejste råvarer, med fokus på miljøvenlig emballage og en minimal afstand fra producent til kunden, kun afbrudt af vores gastronomiske finurligheder. Vi følger sæsonerne nøje, for at få produktet, når det er på sit bedste.

Vores Resumé Bowls udgør et alternativ til take away, der både er velsmagende og uden brug af halvfabrikata. Der vil desuden altid være et begrænset udvalg af færdigretter tilgængelige efter sæsonen, samt hjemmelavede lækkerier. Dette suppleres med drikkevarer, snacks og søde fristelser fra lokale ildsjæle. Det er take away med et fynsk præg og en grundlæggende tanke om en kort rejse fra jord til bord.