Resumé To-Go

Fra jord til bord som take away

RESUMÉ BOWL
125,-

PROTEIN: Vælg 1 slags

1. Brud af varmrøget dansk laks fra Kerteminde

2. Krydrede ”Meatballs” af Svendborg Gourmetgris

3. Frisklavede falafler af Ingridærter fra Kragegarden

SALATER: Vælg 3 slags

1. Grøn og rød spidskål med forskellige bønner med et strejf af ingefær, koriander og mild chili

2. Brud af spændstige blomkål og broccoli med letrøgede valnødder, jordnødder og syltede rødløg

3. Marinerede hvedekerner med bladbeder,
grøn pesto på sommerens urter og osten Svenbo

4. Sæsonaktuelle spæde blade og krydderurter
og salater vendt med en smule sydfynsk rapsolie

5. Nye kartofler fra vejboden med radiser med top, friskbælgede ærter og grov sennepsvinaigrette

DRESSING: Vælg 1 slags

1. Creme af bagte courgetter og sorte hvidløg

2. Blød hummus med tahin og rødbede

3. Hjemmelavet chilimayo på fynsk rapsolie

Obs. med forbehold for ændringer.

FRA JORD TIL BORD SOM TAKE AWAY

Her er vores koncept for take away, der hylder det lokale og bæredygtige: Vi samarbejder tæt med lokale leverandører for at skabe retter af kortrejste råvarer, med fokus på miljøvenlig emballage og en minimal afstand fra producent til kunden, kun afbrudt af vores gastronomiske finurligheder. Vi følger sæsonerne nøje, for at få produktet, når det er på sit bedste.

Vores Resumé Bowls udgør et alternativ til take away, der både er velsmagende og uden brug af halvfabrikata. Der vil desuden altid være et begrænset udvalg af færdigretter tilgængelige efter sæsonen, samt hjemmelavede lækkerier. Dette suppleres med drikkevarer, snacks og søde fristelser fra lokale ildsjæle. Det er take away med et fynsk præg og en grundlæggende tanke om en kort rejse fra jord til bord.

BESTILLING AF TAKE AWAY

Vi er så glade for, at I har taget så godt imod os.

Vi arbejder intensivt på at få et onlinebestillingssystem op at køre.
Indtil da er det kun muligt at møde op fysisk i butikken.
Hver dag har vi mulighed for at lave 250 Resumé Bowls.

Ps. Vi holder ferielukket i uge 31